KenZen    FORMACIÓ   CLINICADENTAL   Noticies    Contacte
 
Ptge. Vapor Gran, 22. 08221 Terrassa
Tel: 93 783 38 38
 


Noticies

Publicada el 23-08-2013
Conferència de fisiosexologia a Terrassa - Barcelona el 20 de Setembre per Marcel Caufriez

Publicada el 30-10-2011
Resol el teu problema de Candides

Publicada el 20-04-2010
2ª Edició Curs Embenats Neuromusculars

Publicada el 01-12-2009
NOU SERVEI: ACUPUNTURA

Publicada el 19-11-2009
DESPATXOS DE LLOGUER PER PROFESSIONALS

Publicada el 01-10-2009
CURS EMBENATS NEUROMUSCULARS OCTUBRE

Publicada el 01-09-2009
NOU SERVEI: ENTRENADOR PERSONAL

Publicada el 01-09-2009
NOU SERVEI: ACTIVACIO MUSCULAR M.A.T.

Publicada el 27-03-2009
Taula col.loqui Llei Dependència

Publicada el 27-02-2009
Gerard Claret a KenZen

Publicada el 16-02-2009
Taller Estimulació Prenatal Musical

Publicada el 14-05-2008
Inauguracio KenZen


 
 

   Qué et passa?
PREGUNTES FREQÜENTS
2- COM COMBATRE LA ANSIETAT, QUE FER?

La Ansietat es defineix com la Por Crònica que es manté en absència d'una amenaça directa. Està íntimament lligada a l'estrès. Es a dir, és un estat d'ànim caracteritzat per l'espera d'un perill imminent quan en realitat es viu una situació normal

La Ansietat és adaptativa si motiva conductes per a afrontar-la de forma efectiva; no obstant, quan es torna tan greu que altera el funcionament normal es coneix com a Trastorn o Síndrome d'Ansietat.

En general els estats d'ansietat que amenacen la conducta no poden ser modificats apel.lant a la voluntat del individu que la pateix, per el que s'ha de modificar terapèuticament la situació tant en l'àmbit bioquímic com en el psíquic a fi de poder modificar els factors que produeixen aquesta alteració.

El Trastorn d'Ansietat acostuma a anar acompanyat de reaccions de tipus neurovegetatiu (SN Autònom) com tensió muscular, sudoració, pal.lidesa, estimulació de les glàndules secretores, augment de la freqüència respiratòria, augment de la pressió arterial i del ritme cardíac, etc …

Seguir llegint: COM COMBATRE LA ANSIETAT, QUE FER?

4- Tractament de la Fibromialgia. Quin és el millor tractament?
 

Com resolem i tractem Integralment la Fibromialgia en el Centre Mèdic KenZen Terrassa?

Com veiem, la Fibromialgia és una malaltia realment complexa i per tant, a l'hora de tractar-la hem de tenir presents multitud de factors com així fa la Psiconeuroimmunologia i la Nutrició Ortomolecular.

El nostre tractament, dista molt  dels habituals (antiàlgics, antidepresius, inductors de la son,...) perquè analitzem e interrelacionem infinitat de factors i desencadenants naturals que el nostre organisme ha posat en marxa per a contrarestar alguna situació anòmala que hagi detectar, i per tant, el que fem és ajudar-lo a desfer-se i a lluitar correctament per si mateix envers els residus perjudicials que han desencadenat la malaltia. Això ho fem amb la Psiconeuroimmunologia i la nutrición Ortomolecular.

El tractament de Psiconeuroimmunologia i nutrició ortomolecular inclourà, depenent de cada persona, una analítica i anamnessis exhaustiva, un anàlisis  d'intolerància alimentaria i per tant un reajust dels hàbits nutricionals, incorporant tots aquells aliments que beneficiïn la regeneració del organisme (per exemple, aliments alcalins, lixiviants i depuratius, beure molta aigua osmotitzada, eliminar el consumo d'aliments rics en àcid araquidònic, cafè, alcohol, tabac, ....), així com incorporar una suplementació ortomolecular adequada (àcids grassos essencials, Coenzima Q10, clorela, enzims digestius, glutamina, glucosamina, magnesi, L-tirosina, L-carnitina, SAM-e, Triptòfano, probiòtics, MSM, vitamines B y C,....)

Continuar llegint en: TRACTAMENT DE FIBROMIALGIA

6- Quin és el millor tractament per el.liminar les migranyes i cefalees?

 

Hi ha múltiples possibles causes que poden produir mal de cap, migranyes i cefalees, com per exemple:
► La Distensió, tracció o dil.latació d'arteries intra o extracranial
s. Produeixen un dolor de tipus pulsàtil.
► La Tracció o desplaçament de venes corticals (del còrtex).
► La Inflamació, compresió o tracció de nervis sensitius.
► Espasmes o inflamació dels múscules cranials (masetero, temporal o trapeci) o cervicals.
► Irritació de les meninges o hipertensió intracranial.
► Alteració de projeccions serotonèrgiques intracerebrals.
► Sorolls aguts tals como desentonació de micròfons i d'altres

 

 

Podem Classificar el Mal de Cap com:

Cefalea tensional. És la més frequent. El dolor es presenta a tot el cap de forma regular. La sensació és que alguna cosa apreta el perímetre del cap. Sol produir-se per males postures, contractures musculars ...

Continuar llegint TRACTAMENT CEFALEES I MIGRANYES

7- Com el.liminar els fongs vaginals. Tractament.

Com el.liminar els fongs vaginals. Tractament.

Les candidiasis constitueixen un grup d'infeccions causades per un fong (Candida albicans és la més freqüent pero no la único i representa un 25% de les micosis cutanies) que pot causar problemes cutanis, gastrointestinal, al sistema respiratori i als genitals.

La candidiasis és la causa més freqüent de vaginitis o fongs vaginals; s'estima que 1 de cada 4 dones experimenten aquesta malaltia durant la seva vida. En el home s'anomena Balanitis i es pot transmetre per contacte amb la càndida Vaginal. No obstant també és habitual la Candidiasis Oral o Muguet sobre tot en la infància i en persones grans. Es localitza en el interior de la boca i en la comisura dels llavis en forma de plaques de color blanc cremòs adherides a la mucosa. Finalment podem esmentar la Candidiasis Sistèmica que afecta al tracte urinari, cardíac, pulmonar, sistema nerviòs central, peritoneo, fetge, vesícula biliar, ulls, ..

Els símptomes més freqüents en pacients que pateixen Candidiasis Crònica son:

Continuar llegint: Com el.liminar els fongs vaginals. Candidiasis. Tractament.

8- La Psiconeuroinmunologiai la fibromialgia

L'objectiu principal de la Psiconeuroimmunologia és millorar la qualitat de vida de la persona, tractant-la, no només des d'allò que fa evident la seva dolença, sinó indagant en el propi individu aspectes com els seus hàbits alimentaris i personals, causes de les alteracions, estat psicosocial, les emocions, ...

Importants millores en:

► Malalties Inflamatòries intestinals com la Colitis Ulcerosa, malaltia de Crohn, ardor i acidesa d'estómac, ...
► Trastorns del Sistema Immune com la Candidiasis, Herpes, Fongs vaginals, Restrenyiment, infeccions d'orina, sequedat a les mucoses, ...
Migranyes, mal de cap, cefalees, ...
► Trastorns respiratoris obstructius com l'Asma, bronquitis crònica, emfisema i EPOC.
► Trastorns cardiovasculars com la arteriosclerosis, la Colesterolèmia, excès

Continuar llegint PSICONEUROINMUNOLOGIA

9- Tractament fongs vaginalas també ennomenats Candida o Candidiasis

Els símptomes més freqüents en pacients que pateixen Candidiasis Crònica son:

► Molèsties vaginals (picors, irritació, úlceres, cistitis, infecció d'orina, Picor anal, ...
► Malestar general,
Migranyes o mal de cap,
► Trastorns intestinals (estrenyiment o diarrees), inflor abdominal, indigestió, ardor i acidessa d'estòmac, dispepsies, mal alè
► Desig de dolç,
Dolors articulars i musculars,
Cansament, insomni, depressió, mareig,
► Canvis d'humor, irritabilitat, falta de concentració, pérdua de memòria 
Retenció de líquids, fort síndrome premenstrual, endometriosis,
► Al.lergies, congestió nasal, afonia,
► Mal estat de les ungles, etc ...

Degut a aquesta extensa simptomatologia, molta gent arrossega la Candidiasis durant .....

Continuar llegint CANDIDA-CANDIDIASIS-FONGS VAGINALS

10- Com blanquejar les dents. Estètica dental

L'estètica dental ha deixat de considerar-se un capritx, s'ha convertit en símptoma de buena salud. El nostre equip d'odontòlegs format en aquesta especialitat, estudiarà les teves necesitats, t'assesorará i emprarà els tractaments i técniques que t'ofereixin un millor resultat ..

El nostre objectiu es aconseguir un somriure agradable, retornant a la persona el color blanc marfil de les seves dents. en el menor temps possible, mitjançant procediments simples e indolors, i sense gairebé efectes secundaris, inclos en aquelles persones amb coloracions antiestètiques per causa de les tetraciclines (antibiòtic).

Blanquejament extern: Apliquem un gel sobre les dents i l'activem amb làser o llum ultraviolada per a obtenir un blanquejament notable de les teves dents. Pots millorar entre 3 i 6 tons. Son tècniques indolores..

Continuar llegint BLANQUEJAMENT DENTS

11- Quin es el tractament de la fibromialgia a Kenzen Salut?
 

Com resolem i tractem Integralment la Fibromialgia en el Centre Mèdic KenZen Terrassa?

Com veiem, la Fibromialgia és una malaltia realment complexa i per tant, a l'hora de tractar-la hem de tenir presents multitud de factors com així fa la Psiconeuroimmunologia i la Nutrició Ortomolecular.

El nostre tractament, dista molt  dels habituals (antiàlgics, antidepresius, inductors de la son,...) perquè analitzem e interrelacionem infinitat de factors i desencadenants naturals que el nostre organisme ha posat en marxa per a contrarestar alguna situació anòmala que hagi detectar, i per tant, el que fem és ajudar-lo a desfer-se i a lluitar correctament per si mateix envers els residus perjudicials que han desencadenat la malaltia. Això ho fem amb la Psiconeuroimmunologia i la nutrición Ortomolecular.

El tractament de Psiconeuroimmunologia i nutrició ortomolecular ....

Continuar llegint QUIN ES EL TRACTEMENT DE FIBROMIALGIA A KENZEN SALUT

12- Tractament de fibromialgia i ozonoterapia

La Ozonoteràpia és una excelent teràpia médica amb ozó que accelerarà sorprenentement els mecanismes de regeneració del nostre cos. La Ozonoteràpia és part del tractament integral del Centre Médic KenZen que complementa la Psiconeuroimmunologia.

Que és la Ozonoteràpia? És l'aplicació del Ozó a l'organisme humà, mitjançant técniques especials, i amb objectiu principalment terapéutic, encara que també té grans resultats en tractaments estètics. Els seus inicis daten de la Primera Guerra Mundial, per a desinfecció de ferides. En els últims 20 anyos s'han descobert noves e importants propietats terapèutiques i aplicacions. ..

Continuar llegint OZONOTERAPIA

14- Tractament per a blanquejar dents

Blanquejament Dental, Carilles de compòsit o porcellana i Tancament d'espais entredentals

Blanquejament dental

És un tractament estètic conservador, relativament senzill i ràpid. Està indicat en persones amb les dents amb tincions (taques i decoloracions). L'objectiu és aconseguir un somriure agradable, retornant a la persona el color blanc marfil de les seves dents. en el menor temps possible, mitjançant procediments simples e indolors, i sense gairebé efectes secundaris...

Continuar llegint a TRACTAMENT BLANQUEJAMENT DENTS

15- Quins son els símptomes de la candidiasis?

Els símptomes es caracteritzen per lesions cutànies (enrogiment o inflamació de la pell) acompanyades de prurito i granellada. En les infeccions vaginals, pot presentar-se flux blanqueci, amb una característica olor a llevat. El seu període d'incubació és de 8 a 15 dies.

Els símptomes poden variar segons la localització. Des del punt de vista dermatológic interessen les candidiasis mucoses i les cutànies. Dins de les primeres i en la mucosa, està el "muguet". Aquest es manifesta com unes plaques cremoses, blanquecines que conflueixen en plaques, en el dors de la llengua, en el vel del paladar, en la mucosa gingival i en la genital. En desprendre's, deixen al descobert una mucosa vermella i *congestiva. També la infecció pot manifestar-se com una llengua vermella, llisa, brillant i dolorosa o com una afectació de les comissures bucals en forma de plaques triangulars, amb escates i fissures en el centre o que afecten els llavis, principalment l'inferior, amb escates adherents de color grisenc i erosions.

Degut a aquesta extensa simptomatologia, molta gent arrossega la Candidiasis durant anys, ja que recorren a diferents professionals que tracten cada símptoma de forma individual, quan el problema, amb el temps, passa de ser local a sistèmic, afectant a tot l'organisme.
És per això que a Kenzen Salut la tractem de forma integral, utilitzant tots els mitjans al nostre abast per pal·liar i fins i tot eliminar mitjançant els nostres tractaments la candidiasis.

Altres símptomes comuns que poden fer-nos detectar la candidiasis són els següents:

Molèsties vaginals (picors, irritació, úlceres, cistitis, infecció d'orina, Picor anal, ...
Malestar general,
Migranyes o mal de cap,
Trastorns intestinals (estrenyiment o diarrees), inflor abdominal, indigestió, ardor i acidessa d'estòmac, dispepsies, mal alè
Desig de dolç,
Dolors articulars i musculars,
Cansament, insomni, depressió, mareig,
Canvis d'humor, irritabilitat, falta de concentració, pérdua de memòria
Retenció de líquids, fort síndrome premenstrual, endometriosis,
Al.lergies, congestió nasal, afonia,
Mal estat de les ungles, etc ...

16- La Candidiasis, ¿una malaltia dels temps moderns?

És ben sabut per tots que els costums, sobretot alimentàries, han canviat molt en els temps moderns. Hem passat de consumir la majoria de productes naturals, amb "nutrients vius" a ingerir aliments precuinats i envasats amb conservants que eliminen aquests nutrients.

En aquests aliments s'eliminen aquests nutrients però no els carbohidrats que transformant-se en sucres són l'aliment ideal per la càndida albicans, i per tant de l'aparició de la *candidiasis També tenim la certesa que la ingesta de medicaments, especialment els antibiòtics ha crescut *exponecialmente durant el segle XX.

Aquests antibiòtics combaten i eliminen els bacteris del nostre organisme indiscriminadament, molt útils per a malalties però que sempre tenen un efecte secundari que moltes vegades no tenim en compte, que també s'eliminen els bacteris "bons" per a l'organisme.

Aquests bacteris, *acidophilus, *bulgaricus, *bifudus, etc... tenen una funció ben determinada en el procés de la digestió dels aliments, i a més s'alimenten de la càndida albicans, que per cert també està en el nostre organisme. No cal pensar molt per entendre que una vegada han desaparegut aquests bacteris, la càndida albicans no té competidors i es reprodueix lliurement, podent provocar l'anomenada malaltia dels temps moderns; la candidiasis


Ptge. Vapor Gran, 22. Terrassa Tl: 937 833 838 | e-mail: info@kenzensalut.com
Nº de Registre Sanitari:·08782598    Avís legal